Anokaa, etsikää ja kolkuttakaa!

21.09.2021

Aamun ajatus - Lapset eivät kainostele esittää pyyntöjään. Hehän eivät olisi normaaleja, elleivät he toisi tarpeitaan rohkeasti esille. 

Jumala rohkaisee meitä lapsia sanomalla:”Astukaamme... rohkeasti armon valtaistuimen eteen, jotta saisimme armoa ja laupeutta, löytäisimme avun silloin kun sitä tarvitaan.” (Hebr:4:16)

Jumala on syvästi tietoinen siitä, että olemme elämän perustarpeita myöden kaikessa Hänestä riippuvaisia. Siksi Jeesus toteaakin, että meidän tulisi anoa, etsiä ja kolkuttaa (Matt.7:7).

Minulla on ihan kohta synttärit ja FB kehottaa minua aloittamaan varainkeruukampanjan jollekin voittoatavoittelemattomalle toiminnalle. Hyvä idea mutta harmikseni en kuitenkaan löytänyt hyvästä listasta sellaista, joka olisi lähimpänä sydäntäni.

Pyydänkin sinua antamaan parhaaksi katsomasi summan kolehtina (normaalin kolehdin antamisen lisäksi) oman alueesi seurakunnan tekemään työhön. Uskon vahvasti siihen, että sydämellä annettu "lesken ropo" kasvaa ja enentyy moninkertaiseksi. Esimerkiksi vapaiden suuntien kautta tehtävä diakonia-, sekä lapsi- ja nuorisotyö ovat saavutuksiltaan ihan omaa luokkaansa suhteessa moneen muuhun vastaavaan työhön. Suurin osa niiden töistä tehdään suurella sydämellä vapaaehtoisresurssein ja yksittäisten ihmisten antamien kolehtien voimalla (ei siis verovaroin). Paikallisseurakunta on maailman toivo!