Attitude

26.08.2021

Aamun ajatus - kaikki lähtee asenteesta. Meitä ihmisiä on moneen lähtöön, siitä ei pääse mihinkään. Toiset ajattelevat asioita negatiivisemmin kuin toiset ja jotkut ihmiset pyrkivät kaikesta negatiivisuudesta huolimatta löytämään hyviä asioita. toiset siis näkevät lasin aina puoliksi täynnä ja toiset taasen puoliksi tyhjänä. Attitude eli Asenne ratkaisee. Haenko epäonnistumisista positiivisia puolia, pyrinkö kehittymään ja nousemaan ylös parempana? Itse olen yleensä korkeasti motivoitunut, mitä sitten ikinä teenkään ja saan yleensä asiat tehtyä. Olen tietoisesti valinnut sen asenteen.


Asenteessa ja sen mukana tuomassa motivaatiossa on takana yksinkertainen logiikka; Nouse ylös jos kaadut. Menetyksen, pettymyksen, epäonnistumisen ja häviön kautta voi aina löytää jotain, joka kasvattaa, kehittää ja parantaa sinua. Aina on löydettävissä jotain positiivista negatiivisuudesta, jos vain asennoituu niin. Lähtökohtaisesti ihmisellä tulisi olla ajatusmalli sellainen, että asiat nähdään hyvässä, ei pahassa. Se ei aina ole näin, mutta tähän ajatukseen ja malliin voi myös opettaa itsensä.Uskon vahvasti, että ajattelemalla tai edes pyrkimällä ajattelemaan positiivisesti, näkee maailman paljon mukavampana ja valoisampana. Älä luovuta vaan taistele.

Jos asiat iskee päin naamaa, ota se vastaan ja opi siitä jotain. Pura paketti, kasaa se uudelleen ja hyökkää takaisin erilaisella taktiikalla. Kaikesta voi oppia ja näitä tilanteita tulee vastaan joka päivä.Itse en käytä aikaani murehtien asioista mitä minulla ei ole, vaan nautin elämästä ja asioista mitä minulla on. Hyvin usein kuulee sitä, että ihmiset murehtivat sellaisista asioista, mitä eivät omista. "Hitsi kun mulla ei ole omakotitaloa" "harmittaa kun en omista venettä tai autoa" jne jne. Itse en halua tuhlata aikaani sellaiseen. Nautin pienistä asioista ja olen iloinen siitä mitä saan kokea arjessa. En puhu pelkästään materiasta vaan terveydestä, läheisistä, ystävistä, kokemuksista, jne.Ajatellaan kuten David Psalmissa 103: ” Kiitä Herraa minun sieluni .... äläkä unohda, mitä hyvää Hän on sinulle tehnyt”. 


kuuntele ja katso lyhyt video asenteesta ja sen mukana tulevasta motivaatiosta.