Elämän pieniä asioita täynnä suuria tunteita

11.09.2021
Eilinen päivä oli täynnä useita pieniä asioita, jotka kätkijät sisälleen isoja tunteita. Oli kunnia polvistua tulevan elämän edessä Kummisedästä tutun sävelen kaikuessa, jonka ystäväni Miritza Lundberg tuli vastavarten soittamaan viululla  upealle illalliselle ja sain kysyä suostutko. No tottakai suostui, olenhan luvannut koko tuhkimotarinan ja romantikkona sen luonnollisesti lunastan.


Ette uskokkaan, kuinka hienoa ja nautinnollista oli olla ykkösissä intiimissä ja tyylilleni uskollisessa ravintolassa (www.ravintolavinkkeli.fi), jossa oli mitä parhainta palvelua, jota olen ikinä tavannut.  Neljän ruokalajin illallinen viineineen ja shampanjan kera sydämestä asti kauniin ihmisen kanssa, joka saapui elämääni kuin soliseva kevätpuro raikkaana ja elämää täynnä - Täydellinen hetki täydellisessä tuhkimotarinassa. Hetki nosti täynnä olevassa ravintolassa raikuvat aplodit ja vieruspöydät tarjosivat shanpanjaa onnittelujen kera. Kun jokin on hienoa se on sitä ihan kympillä. 

Eilen jälleen vahvistui ja todentui se, kuinka tärkeää on elää hetkessä ja nauttia Jumalan antamasta elämästä. Surullisinta olisi elämän illassa itkeä elämätöntä elämää. Kiitän aina Jumalaa siitä, että olen rohkeana uskaltanut elää elämää ja aion tehdä sitä vastakin.

Kyltymättömänä romantikkona nautin kaikesta kauniista, erityisesti hyvästä palvelusta, ihmisten kohtaamisesta, hyvästä ruoasta ja viinistä, syvällisistä keskusteluista sekä nauramisesta ajasta ja paikasta riippumatta. Myös vauhti ja ”vaaralliset” tilanteet nostavat adrenaliiniryöpyn, jota ilman en tulisi toimeen. Tylsä elämä vaan oksettaa. Sellaista elämä on, niin kuin Tuure Kilpeläinen laulussaan toteaa.

Uskalletaan elää, tuhlataan rakkautta ja kauniita sekä kannustavia sanoja ympärillemme, ollaan ihmisiksi ja pidetään Jumalan kädestä kaksin käsin kiinni.