Elämässä tulee uskaltaa

24.08.2021
Aamun ajatus - elämässä tulee uskaltaa

  

Oletko koskaan miettinyt, että mitä jos olisit valinnut toisin, juurikin sen hieman haasteellisemman tien, missä nyt olisit? Mitä elämällesi kuuluisi? 


katso video (klikkaa kuvaa tai linkkiä)


Näitä ja vastaavia kysymyksiä minä mietin nuorena miehenä, kun olin juuri tullut uskoon ja päätin, että minä haluan kurkottaa korkealle yhdessä Jumalani kanssa. Valitsin melko monivaiheisen tien, jossa elämää ja kutsua välillä haastettiin kaksin käsin. Välillä oltiin vuorien huipulla huutamassa hallelujaa ja välillä yön synkimmässä laaksossa itkemässä epäonnistumista. Lopputulos ja kaiken hedelmä on kuitenkin kaunis kokonaisuus. Olen päässyt kokemaan ja näkemään suuria Jumalan ihmeitä ja mahdollisuuksia. Olen saanut olla rakentamassa yhdessä muiden kanssa isoja siis ISOJA kokonaisuuksia. Olen ollut uskollinen unelmalleni, kutsulleni ja Kutsujalle.


Muistan kuin tämän päivän, kun hieman yli 20-vuotiaana mietin, etten halua 30-vuotiaana tai 50-vuotiaana itkeä elämätöntä elämää. Olen uskaltanut elää, täysillä. Kaikki elämän valinnat ja askeleet eivät luonnollisestikaan ole olleet aina niin hyviä ja järkeviä mutta ne yhdessä onnistumisien kanssa ne ovat tehneet Mertsistä Mertsin. Olen uskaltanut elää!


Erityisesti tänään olen iloinen ja tyytyväinen valinnastani koskien elettävää elämää juuri nyt. Minulla on edessäni elämä, jota arvostan, ihailen ja kunnioitan sekä rakastan. Tätä uutta elämää, uutta mahdollisuutta en tallusta yksin vaan yhdessä Jumalani kanssa.


Uskalla antaa unelmasi Jumalalle jo nuorena. Elämä yllättää sinut positiivisesti.