Tule joulu kultainen

23.12.2020

Löydänkö Joulun ensimmäisen, keskellä elämän kiireisen? Unohdanko sanoman tärkeimmän jalkoihin maailman rikkauden?Voisinko avata uudelleen oven taas jouluun todelliseen. Vain äärellä seimen Jeesuksen löydämme joulun salaisuuden. Viesti valloittaa jo sydämen: 
Vapahtaja maailmaan syntynyt on!


Tarvitsemme uuden vuoden!

Olkoon tuleva vuosi parempi meille kaikille kuin kaikki aiemmat 

tai varsinkin kulunut vuosi. 
Lupaa tehdä edes yksi asia, jonka olet aina halunnut tehdä, mutta et ole löytänyt niille aikaa. ... Soita kahdelle unohtuneelle ystävälle.

Luovu vanhasta kaunasta, korvaa se kolmella hauskalla muistolla. ...

Älä anna lupauksia, joita et usko voivasi pitää. Ole itsellesi ja muille armollinen.

Kulje pystyssä päin, opettele hymyilemään enemmän. Näytät 10 vuotta nuoremmalta.

Jos haluat vaikuttaa ympärillesi oleviin tai pahoinvoiviin nuoriin, älä pelkää sanoa: "Minä rakastan sinua". Sano se uudelleen. Ne ovat maailman kauneimmat sanat. Aloita sen sanominen jo tänään ja aloita se perheenjäsenistäsi!

Rakas Pyhä Jumala, anna meille itse kullekin muutama ymmärtävä ja pysyvä ystävä. Tehtäväksemme työ, jolla on todellista arvoa, jota ilman maailma olisi köyhempi.

Peloton mieli kulkea raivaamatontakin tietä ja ennen muuta ymmärtävä ja viisas sydän. Anna meille huumorintajua, jota voisimme käyttää siellä, missä langat ovat menneet solmuun.

Auta myös löytämään todellista aikaa hiljaisuudelle tunteakseni läsnäolosi. Kärsivällisyyttä odottaa kaikkia näitä asioita, ja näkökykyä, että tunnistamme ne, kun ne tulevat kohdallemme. - kirjoittaja tuntematon

Diakonisin terveisin siunattua Uutta Vuotta