Olen neljän aikuisen lapsen isä ja nykyään jo ukki kahdelle upealle nuorelle miehelle. 

Kuka on Mikael Mertsi "MEDI" Ärling?

Olen tutuille ja ystävilleni enemmän Medi kuin Mertsi ja huomaan myös tottelevani tuota lempinimeä enemmän kuin virallista nimeäni. Olen tullut tunnetuksi aktiivisesta vaikuttamisesta ja konkreettisista tekemisistä. Tekemäni työ puhuu lujempaa kuin sanani. Olen aina ollut pienen ihmisen puolella ja olen sitä nytkin suomalaisuudelle tutuista arvoista käsin. Koen luonnollisena valintana #KD, joten pitkän harkinnan ja useiden pyyntöjen jälkeen, olen valmis lähtemään mukaan kuntavaaliehdokkaaksi kevään 2021 Helsingin kristillisdemokraattien listalla. 

Olen koko työhistoriani ollut vahva verkostoituja ja innovatiivinen vaikuttaja, jonka työn jälki on todennettavissa. Viimeisin ylpeyden aiheeni on www.työnimi.fi -kampanja (2018), joka nosti yhdenvertaisuuden lähes kaikkien suomalaisten huulille. Toinen vastaava on www.operaatioruokakassi.com (2007-2014), jonka työ köyhyyden poistamiseksi ja vähävaraisten eteen on ollut omaa ihan luokkaansa. 

Ympärilläni olevat ihmiset sanovat, että minussa yhdistyy piinkova ammattitaito rohkeuteen ja nöyryyteen oppia uutta. En suostu näkemään vain ongelmia vaan etsin aktiivisesti ratkaisuja ja kehitysmahdollisuuksia, jotta jokaisen ihmisen ääni kuuluu ja mahdollistuu yhdenvertaisuus.

Arvomaailmassani jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja tärkeä Jumalan luoma yksilö. Haluan omalla panoksellani: osaamisellani, kokemuksellani ja laajalla verkostollani olla rakentamassa meille kaikille parempaa huomista. Sydäntäni

Olen tehnyt tarkkaan harkitun valinnan vaikuttaa pienen ihmisen paremman huomisen eteen töitä.  Vaikka tiedänkin olevani noviisi enkä osaa tai edes ymmärrä kaikkea mutta juurikin siksi minulla on tahtotilaa ottaa asioista selvää ja nöyrästi oppia asioiden eri puolet. Olen elämässäni sillä paikalla, ettei minun tarvitse ajaa "omia" asioitani - minulla on hyvä koti, vakituinen työ ja jääkaapissa ruokaa - vaan voin työmoraalini ja minulle tuttuun tapaan aidosti olla lähimmäisteni asialla, jotta maailma olisi kaikille parempi paikka elää.

Minuun voi olla yhteydessä:

Sähköposti: mertsi.arling@diak.fi
Puh: 040 509 23 07

Voit myös seurata minua: 

 Facebook /  Twitter / IG / IN